30.5.2012

Tupsukorvat tulevat

Photobucket

Todistusaineistoa siitä, millaisia petoja nämä oikeasti ovat, kun osaavat kuvissa esittää aina niin kilttiä...

Kulunut viikko on tuonut norskipentujen elämään paljon uutta. Vähäisimpinä näistä tuskin lienevät pentuhiekka (jota tietysti vain syödään) sekä ensikosketukset kiinteään ruokaan baby pateen muodossa. Uusi alkoi heti maistua Ironille ja Cattarille, WW on toistaiseksi vain nuuhkinut ruokaa etäisen kiinnostuneeksi. Toivotaan, että jauheliha-kermaviilisekoitus olisi enemmän tytön mieleen... Lisää haastetta pentujen ruokintaan tuovat innokkaat kuokkavieraat Fuchi ja Suna, jotka ovat erittäin sinnikkäästi yrittämässä viedä ruokaa lapsen suusta. On siinä meillä äidit...

Pentujen alkaessa tulla pentuhuoneen aidan yli saimme viimein aikaiseksi laajentaa niiden elinpiiriä. Nyt asunto alkaa taas muistuttaa todella esteraraa, kun aitauksia on täällä ja tuolla. Näin vaiheittain täytyy kuitenkin edetä, kun ei noita riiviöitä vielä uskalla laskea portaisiin saakka tarhaan. Onneksi ovat nyt hyvin tyytyväisiä uusiin tiloihinsa, joissa riittää paljon tutkittavaa ja lymypaikkoja :)

Myös Iron Man on nyt varattu. Poikaa käytiin katsomassa viikonloppuna, ja niinhän siinä sitten kävi että cremulimme onnistui hurmaaman itselleen omat ihmisensä. Kutsumanimeltään poika on nyt Miska, yritetään muistaa käyttää sitä tästä eteenpäin ;)

Kuviin →

Catwoman (Mirella) 576 grammaa

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Wonder Woman (Tupsu) 615 grammaa

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Iron Man (Miska) 652 grammaa

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ei kommentteja: