28.5.2012

Riesaa muuttopuuhista osa 2

Photobucket

Ykköskuvan tikkijalkojen olemassaololla on tarkoituksensa. Niiden omistaja on nimittäin keksinyt uudestaan vanhan huvituksensa, eli pentujen muuttorallin. Ilmiö alkoi esiintyä voimakkaana eilisillasta lähtien, kun pentujen elinalue laajeni aitaukseksi niiden alkaessa kavuta pesän reunan yli. Jokin pentujen kasvaneessa liikkuvuudessa oli siis Sunalle liikaa, ja tämä aamupäivä onkin kulunut pitkälti tarkastaessa, että kaikki pennut todella ovat pesässä. Meillä ei olisi periaatteessa mitään pesän paikan vaihtamista vastaan, mutta kun rallissa ei ole kyse siitä; koko pentueen siirtämisen sijaan tikki kiikuttaa yhden pennun mukaansa ties minne imettääkseen sitä tyytyväisenä jonkin aikaa ennen kiiruhtamistaan takaisin pesään. Ja tietysti se poisviety pentu ei muistu mukaan... Toivottavasti tilanne taas rauhoittuisi piakkoin.

Nelikon viikko on sujunut muuten kaikin puolin hyvissä merkeissä, painot ovat nousseet kuin myös aktiivisuus ja kiinnostus ympäristöä kohtaan. Erityisesti ihmiset kiinnostavat, ja kuinka suloinen näky onkaan sormea nuuhkiva ja puskeva pieni nappisilmä.

Varaustilanne on tällä hetkellä hieman mutkikas; Orlov on alustavasti varattu kuten myös toinen poikapennuista, ehkä todennäköisemmin sininen jos siihen ei vikoja putkahda. Myös Coran tilanne on vähän vielä auki, katselisimme mielellämme josko tytössä olisi kasvatusainesta - sijoituskissasta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä. Mitään ei ole kuitenkaan vielä lyöty lukkoon, eli periaatteessa kaikkia saa kysellä...

Kiitos näin yhteisesti osanotoista Hopen puolesta, lämmitti kyllä sydäntä ♥

Cora Sun-Drop, 274 grammaa. Onko tuo vaalea läiskä leuan alla muuten todella vaaleaa punaista? Mietimme vain, että mistä Cora olisi voinut valkoista saada... (tai sitten emme ymmärrä balineesien värien periyttämistä...)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Beau Sancy, 363 grammaa.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Black Orlov, 312 grammaa

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Emon hurjat otteet - tämä pentuhan lähtee takaisin pesään juuri nyt.
Photobucket

Blue Heart, 315 grammaa

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Kilpparin punaiset laikut voivat joskus olla erehdyttävän vaaleita. Verratkaa valkoiseen paperiin niin voitte todeta, ettei ole oikeasti valkoista.

Tosi suloisia pentuja. Oma sydämeni sykkii jostain syystä eniten tuolle ruskeatiketille, siinä on jotain hyvin tuttua...