16.5.2012

Cilpaa ciemurrellen

Photobucket

Kolme viikkoisia jo, ja pari päivää päälle, nämä meidän norskipentumme. Ovat saaneet kaikki jo jalat alleen, ja vauhtia riittää kaikilla. Pentuhuoneessa on paljon tutkittavaa pienille, ainakin tällä hetkellä. Emokin on onneksi suhtautunut pentujen maailmanvalloitukseen hyvin rennosti, ei enää hätäile niitä takaisin pesään vaan lekottelee itsekin pesän ulkopuolella, vahtien kuitenkin koko ajan tarkasti kolmikon touhuja.

Kissamaisia elkeitä on myös harjoiteltu ahkerasti, venyttelemistä, varpaiden pesua ja kellimistä. Ja hieman myös puskemista ja kehräämistä, jossa erityisesti Catwoman on kunnostautunut. Tarkoitus oli kuvata videota tälle kerralle pentujen ensiaskeleista, mutta se pääsi unohtumaan. Odotetaan siis kun nuo lähtevät riehumaan oikein kunnolla :)

Varaustilanteen puolesta kaikki pennut ovat tällä hetkellä vapaita, joskin tytöistä on ollut jonkin verran kysyntää. Katsellaan, miten tilanne etenää, vielä saa neitojakin tiedustella. Ja tietysti Iron Mania, ihanaa vaaleanpunaista viipottajaa ja kovin sosiaalisen oloista kollinalkua!

Tässä paha, missä mainitaa, Iron Man kolme viikkoa (442 grammaa)

 Photobucket  Photobucket Photobucket

Catwoman, kehrääjäneiti 412 grammaa

 Photobucket Photobucket Photobucket

Ja vielä touhukas WW, eli Wonder Woman (448 grammaa)

Photobucket
Äiti ♥
 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi tuo Iron Man niiiin sulattaa mun sydämen, vaikka on ihan väärän värinen ja väärää kategoriaakin mulle. Aih ja oih, kuinka suloinen! Ja tytöt myös! <3 <3 <3

Itispäivitystä odotellaan.