6.2.2013

Kiivetkää, toverit, huippu häämöttää jo!

Photobucket
Photobucket

Ipanoista kaksi kestää vielä samassa kuvassa, joskin kameran kanssa saa olla aina nopeampi ja nopeampi jos haluaa saada talteen jotain muuta kuin epämääräistä suklaanväristä mössöä. Paettuaan pentupesästä kolmikko on saanut jostain aivan valtavasti energiaa kaikenlaiseen riekkumiseen - pienen pyörremyrskyn lailla ne viipottavat yksin, kaksin, kolmisin, jonkun vanhemman rouvan kanssa ympäri pentuaitausta, hyppivät ihmisten varpaille ja söisivät kovin mielellään johtoja. Ja tietysti kiipeävät aina vain ylöspäin mitä hyvänsä jossa kynsi pitää. Aivan käsittämättömiä apinoita nämä, sturdinkin jouduimme korjaamaan pois kun yksi onnistui kiipeämään sen katolle. On vain ajan kysymys, milloin pentuaitaus osoittautuu liian matalaksi...

Photobucket

Aktivoitumisen myötä pentujen painonkehityksessä on ollut pientä notkahtelua. Korjataksemme asian ja helpottaaksemme Daisy-raukan työtä aloitimme kiinteän ruoan tarjoilun viime viikonloppuna. Ruokalistalla ollut patee on maistunut kaikille mitä parhaiten, samoin hieman toista tarkoitusta varten aitauseen laitettu paakkuuntumaton hiekka.. No, onneksi sentään Paradise on hoksannut boksin käyttötarkoituksen, eivätköhän sen sisaruksetkin pian lakkaa syömästä hiekkaa kun suuhun sattuu yksi hmm - pahanmakuinen suupala ;)

Photobucket

Divine Comedy sanoo "Hei".

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Suklaamuru Divine Comedy on vapaana, joskin poika on onnistunut ihanalla luonteellaan hurmaamaan erään kissalamme vakiovieraan, joka on erittäin mustasukkainen pienestä "kummipojastaan". Divine Comedy on aktiivinen vipeltäjä, joskaan ei ehkä samalla kiusanhenkimäisellä tavalla kuin sisaruksensa. Suklaamuru on ihmisistä kiinnostunut ja sosiaalinen tapaus, jonka luonne on puhdasta kultaa. Painoa pojalla on mukavat 563 grammaa.

Photobucket
Photobucket

Divine Comedy ja ramppikuume.

Photobucket

Queenella on kynnet, ja niitä se myös osaa käyttää..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Pieni neitimme Faerie Queene on paljastunut rasavilliksi poikatytöksi, joka ei suinkaan jää veljilleen kakkoseksi vapaapainissa tai juoksukisoissa. Queenella on erittäin terävät kynnet ja hammaskalusto, ja se onkin kehittänyt ikävän taipumuksen teroittaa sitä meihin ihmisiin aina riehuessaan. Halutessaan tyttö osaa toki olla mitä suloisin päiväunikaveri tupsukorvineen - ja tietysti utelias sylinvalloittaja. Myös 485-grammaiselle Queenelle on koti haussa.

Photobucket
Photobucket

Siisteydestä ei tingitä.

Photobucket
Photobucket

Katsokaa nyt noita tupsuja!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mini-Vinski Paradise, 15 grammaa alle kuudensadan gramman oleva jättiläinen etsii lemmikkikotia synnynnäisen häntämutkansa vuoksi. Paradise on juuri sitä miltä näyttää, ylienerginen pikkuriiviö, joka on kaikkialla, koko ajan ja keksii varmasti kaikki paikat jonne pikkukissan ei toivoisi päätyvän. Poika on valloittanut ensimmäisenä sturdin katon ja sängyn, sekä hoksannut kissanhiekan oikean käyttötarkoituksen, näin esimerkiksi. Kanelitäplikkääksi rekisteröitävä Paradise on kissa aktiiviseen kotiin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommenttia:

Unessakahlaaja kirjoitti...

NIIIIN suloisia pikkumönkijäisiä :>

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Kiitos :)