9.1.2013

Epicness

Photobucket

Pystyittekö arvaamaan nimiteeman jo otsikosta?

Nyt pentujen täyttäessä viikon ja sukupuolten ollessa jokseenkin selvillä (pimitämme vielä tabbyn kohdalla oikeuden olla väärässä..) on taas aika kissanristiäisten. E-pentueen ollessa kyseessä ja suklaavärityksen todennäköisyydestä johtuen aluksi olimme aivan varmoja, että egyptiläisiä niistä tulee. Kuinka ollakaan, aihe oli puhki kulutettu kissapiireissä jo vuosia sitten, siispä etsintä jatkui. Eskimo legends, Eyes.. vaihtoehtoja oli monia, kunnes teemaksi lopulta valikoitui eeppinen runous, englanniksi nasevasti vain Epics. Ja niin meillä on

suklaat uros, Crimsonette's Divine Comedy
suklaatäplikäs uros, Crimsonette's Paradise Lost
sekä
suklaatabby naaras, Crimsonette's Faerie Queene.

Nakerot ja emo voivat kaikin puolin hyvin. Daisylla ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia maidontuotannon käynnistymisen kanssa, ja näin pienelle joukolle se on riittänyt hyvin, mikä ilmenee pentujen painojen huimana nousuna. Tänä aamuna Comedyllä oli kasassa 211g, Paradisella 222g ja Faeriella 186g - yli sata grammaa enemmän kuin viikko sitten. Silmät ovat alkaneet avautumaan, ja pennut myös liikkuvat määrätietoisesti. Daisy mokoma on perinyt muuttoalttiuden ja luontaisen lahjakkuuden pentujen kantamiseen emoltaan, lapset siirtyivätkin sturdipesään pari päivää sitten. Toivottavasti uusi asunto kelpaisi nirsolle emolle vielä pitkään.. Täpläturkin häntä on myös oiennut hieman; selvä mutka sen päässä edelleen on, mutta ei sentään enää sojota 90 asteen kulmassa muuhun häntään nähden :)

Kuvia eiliseltä ja viikonlopulta, ensin koko joukosta ja sitten yksittäin.

Photobucket
Photobucket

Pusu ♥

Divine Comedy

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Paradise Lost

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Daisy, innokas äiti, on kuin emonsa aikoinaan...

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Faerie Queene


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

3 kommenttia:

HURINEESIT kirjoitti...

... niin äärettömän kauniit kissalapset...
♥♥♥
Onnea vielä kertaalleen!!

Nipsun mami kirjoitti...

Onnittelut hienojen nimien löytämiselle :)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Kiitos, naperot tuntuvat tulevan päivä päivemmältä ihanammiksi ♥♥ Täytyi niille tosiaan saada kelpo nimet kuvastamaan tuota ihanuutta, onneksi on google ja joustava englannin kieli :)