22.12.2012

Yuki Onna ja punainen paholainen

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Elohopea laski viikonlopuksi reilusti alle -20 asteen. Hanki kimalsi timanttien lailla, taivas peittyi hienoon huuruun jonka läpi aurinko sinnikkäästi jaksoi paistaa. Joulukuun 22., maailmanloppu ei tullutkaan vaikka hyytävä sää koetteleekin ihmisluonnetta.

Photobucket

Aina löytyy vahvoja rohkeita ja sinnikkäitä olentoja. Fuchin menoa eivät pistelevä pakkanen ja hyytävä puuterilumi liiemmin hidastaneet.

Photobucket

Paksu tuplaturkki pörröllä (juuri tälläisia säitä vartenhan se kehitettiin, eikö?) on mahtavaa nauttia kauniin aurinkoisesta joulukuisesta säästä. "Toisipa pukki vielä vedenkestävät talvitossut niin eivät varpaat palelisi", miettii kettutyttö.

Photobucket
Photobucket

Vanhan saunan kupeella on ihana paistatella ja tunnelmoida menneiden vuosien hengessä..

Photobucket

.. Ja kuinka kauniilta jäätynyt järvi näyttääkään kaikessa kimmellyksessään! Vaan aurinko laskee, vääjäämättä, ja lopulta rohkeimmankin ulkoilijan on aika palata sisälle lämpimään.


Entäpä Yuki Onna?

Photobucket

Hopeatäplikkään lumikuningattaren matkanteko pysähtyi ulkorappusille, taisi pakkanen olla liian kova vastus kevyemmässä turkissa tanssahtelevalle neidille.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kuinka ihanaa onkaan vain loikoilla sisällä ikkunan ääressä, tietäen että kaunista maisemaa voi ihailla turvallisesti sisältäkäsin, varpaita palelluttamatta!

Photobucket
Photobucket

Rauhallista joulunaikaa toivottavat Fuchi, Yuki Onna ja muu kissalan väki ♥

Ei kommentteja: