16.12.2012

50 vrk

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Näin tunnelmoi Daisy joskus marraskuun lopussa - joulukuun alussa, kun vauvamaha oli vasta pieni, pehmeä pullistuma tabbytytön muuten niin solakassa vartalossa..

Photobucket
Photobucket

Nyt tilanne näyttää tältä. Maha ei edelleenkään ole suurensuuri - ainakaan verrattuna emonsa tiineydeaikaisiin rantapallomittoihin - mutta se erottuu kuitenkin selvästi. Myös paino on noussut ihan mukavasti kuten myös emon ruokahalu, joskin kerrottakoon, että nirson keijukaisemme tämänhetkinen paino ei edelleenkään ole kovin paljon Punkin painoa suurempi.

Nämä mahakuvat taitavat myös jäädä ainoiksi tytöstä otetuiksi, Daisy kun ei oikein pitänyt tästä kuvausoperaatiosta - kameraujoutta vai venytyskielteisyyttä, tiedä häntä. Lisäksi joulun pyhät pitävät kiirettä, viimeiset viikot menevät varmaan kuin siivillä. Onneksi lähes kaikki tarvikkeet - syöttövälineet, kroonikkovaipat, korvike - on hankittu, ettei pääse hätä iskemään. Nyt toivomme myöhästyneeksi joululahjaksi helppoa synnytystä ja hyvinvoivia emoa ja pentuja.

Photobucket

Saimme onneksi yhden masukuvan, jossa tuleva emo on tyytyväisen näköinen ♥

6 kommenttia:

Christal kirjoitti...

UUUUUU <3<3<3<3<3
Edelleen jännityksellä odotamme mitä näistä tulee, niin hieno yhdistelmä <3<3<3
Tai no, kai sieltä nyt itämaisia pitkäkarvoja tulee :D Varmasti tosi kauniita <3

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Suklaisia puuhkahäntiä ♥♥♥

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nipsun mami kirjoitti...

Niin siis Nipsun mami tässä, joka Googletilin nimellä on tuo Tilli.

Nipsun mami kirjoitti...

Kylläpäs menee sotkuiseksi... Kirjoitin ensin ikivanhalla Googletilillä kommentin ja nyt se on poissa. Piti siis sanomani, että Daisyn massu on melko vaatimaton. Linjat on kunnossa :) Jännittävää joulunaikaa, mutta toivottavasti joulu menee vielä rauhallisesti. Nipsu lähettää helisevät terveiset (tänään tippui taulu seinältä, kun poika taas vähän innostui :D

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Niinpä, odotettavissa tuskin on yhtä suurta laumaa kuin Sunan kohdalla - onneksi :)

Hauskaa joulua Nipsulle kavereineen!