28.7.2011

Koti pienten tassujen armoilla



Taas vaihteeksi videopäivitys, kun pikkuisilla riittää vauhtia aina niin paljon, ettei sitä oikein muuten voi kuvata. Taisi hörökorvia vaivata pieni kameraujous, kun vauhti oli hiljaisempi kuin normaalisti eikä parhaita temppuja tahdottu esittää... Eiköhän tuosta kuitenkin saane jonkinlaisen kuvan siitä, millaista elämä meillä tätä nykyä on :) Aloittelemme muuten lattiaremonttia, siitä johtuu pienimuotoinen kaaos olohuoneessa.

Kuviolliset pystyy videolta varmaan bongaamaan ilman ongelmia, mutta suklaiden kanssa se on varmaan vähän hankalampaa. Kerttu on varmasti kohdissa 1:35 (takana), 3:41, 4:54 ja 7:19, Ines 1:35 (edessä) ja 6:16, Hulda puolestaan 0:52 (voi olla myös Ines...), 5:15, 5:29 ja 5:46. Välillä tekisi kovasti mieli laittaa tytöille eriväriset rusetit kaulaan, kun menevät varsinkin kauempaa katsottaessa niin helposti sekaisin ;)

On ollut hauska seurata, miten pennut ovat viime viikon aikana löytäneet äänensä ja ruvenneet toden teolla käyttämään sitä. Erityisesti hymyilemään saa Cinderellan mahtava wääkyminen ruokaa annettaessa, on nimittäin kuin ilmetty emonsa, yhden suklaisen tapa herättää aamulla tulemalla naukumaan sängyn viereen sekä se närkästynyt narina, joka pennuista lähtee kun emolta ei meinaa herua maitoa. Vauhti ja riehakkuus on myös noussut toiseen tai kolmanteen potenssiin, tai siltä ainakin välillä tuntuu, kun kuusi puuhkahännänalkua painaa menemään tuhatta ja sataa... Alkavat olla jo hyvin itämaisen oloisia, vai kuinka ;)

Ollaan sitä kasvettu myös ihan kirjaimellisesti ja helteiseen säähän nähden kivasti. Tässä yhdeksänviikkoisten riehuleiden painot: Ines 885 grammaa, Hulda 874 grammaa, Kerttu 766 grammaa, Cinderella 878 grammaa, Spinner 990 grammaa ja tonnin rajapyykin ensimmäisenä rikkonut Prince 1045 grammaa. Syöty on siis hyvin ruokaa kuin ruokaa :)

Vielä pari nukkukuvaa, joita tähdittävät Kerttu, Spinner, Cinderella ja Prince.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ei nuo kyllä kovin kameraujoja ole, uteliaat pienet nuusnokkaset. Kauniita lapsia ja ihanat silmänvärit. Tosi mukava video ja vielä nuo bonuskuvat päälle. Kasvunvoimaa, rakkautta ja substraalia sinne!

Terkuin iskä ja iskän perhe

Satu kirjoitti...

Suloisia riekkujia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vipeltäjiä ;) luovutuspäivää odotellessa. Riikka