21.4.2012

Jännitystä ilmassa

Photobucket
Fuchin h-hetki lähestyy joskin vielä on aikaa useita päiviä - 65 päivää tulee täyteen ensi viikon keskiviikkona. Täällä eletään kyllä jo jännityksessä. Masu on valtava, ja sen asukit myllertävät innokkaasti. Fuchi itse lähinnä loikoilee kiipeilypuussa, vahtien edelleen rakasta kaniaan. Vielä ei mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä ole näkynyt, mutta meillä on jo kaikki tarpeet kasassa. Kyllä viimeiset päivät osaavat kulua hitaasti!

Olisi se kyllä aika metkaa, jos pennut olisivat syntyneet tänään - Fuchi itse kun täyttää tänään kolme vuotta ♥ Juhlan kunniaksi kuvasatoa viimeisimmältä valjastelukerralta, voi kun tänäänkin olisi yhtä aurinkoista kuin silloin... Paljon onnea siskoille ja veljille, ja kiitos tänäkin vuonna kasvattajalle tästä hurisijasta :)
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Vähän Yukiakin...
Photobucket Photobucket Photobucket

Viime lauantaina otimme varaslähdön pentuaikaan, kun kävimme Sysmässä katsomassa sijoituskollimme Riston ja Irmelin pentuja. Olivat kyllä niiin ihania pitkäkarvaisia tupsukorvia ♥ Lisää tietoa pikkuisista saa pentujen kasvattajalta Katjalta.

Photobucket
Irmeli ja kolmikko
Photobucket
Musta tyttö
Photobucket
Pojat suklaa ja creme
Photobucket
Tabbypoikamme ja kastraattikaveri Martti.


Pentuvierailulla päästiin tietysti näkemään myös Ristoa. Pojasta oli kasvanut oikein komea nuori mies, jonka pitkä kroppa on kyllä mallin mitoissa ja ulkonäkö muutenkin varsin mallikas. Lieneekö vielä tunnistanut meidät, kun tuli innokkaasti nuuhkimaan ja syliinkin yrittämään. Taisi meissä tuoksahtaa tytöt, kun innostui mokoma uudestaan merkkaamaan... 

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kylläpä onkin hurjan somia nuo ensimmäiset Crimsonette's-lapsenlapset <3. Onnea norskipentujen syntymään ja jaksamista Sunalle ymmärtääkseni aika mittavan vauvamasan kanssa. :)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

On se vaan vaikeaa mieltää Sunaa (ja Skyetä!) jo isovanhemmaksi,kun on niin nuorekas vielä. Niin se aika menee ;)