4.2.2011

Hyviä uutisia

Saimme Sunan PRA-tuloksen eilen sähköpostiin, ja tuloksena oli kantaja. Olemme todella helpottuneita tästä käänteestä, sillä olimme varautuneet kaikkein pahimpaan, eli siihen että Suna olisi sairas ja sokeutuisi. Mutta onneksi niin ei tule käymään. :) Nyt voimmekin alkaa toden teolla etsiä Sunalle kollia...

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mistä moinen pelko? Olivatko molemmat vanhemmat kantajia? Ihmeen vähän muuten sairaita kissoja, vaikka testaus roduissamme on vasta aloitettu. Onnittelut mieltä huojentaneesta testituloksesta. :)

Satu kirjoitti...

Sunan isää ei ole testattu (ainakaan vielä), joten ei voinut tietää, mikä tulos edes voisi olla - emohan on jo aiemmin testattu kantajaksi. Toki kun varautuu pahimpaan niin ei pety - mutta loistouutinen siis että Suna on vain kantaja :-)

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Eve: Satu ehtikin vastata ennen meitä, eli juuri tuon äidin tuloksen takia olimme huolissamme. Meillä tosiaan on sellainen asenne elämään, että odotamme aina pahinta, ja sitten yllätymme iloisesti kun kaikki meneekin hyvin :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Se on hyvä että peten lapsen lapsi on vain kantaja. Toinen lapsen lapsi oli terve ja sen lapsi myös :)Itse Peteä ei ole testattu.
Kollitarroja teille. On jännää etsiä sopivaa sulhoa ja itsekkin tutkailen, kovin on suppeat markkinat tauluiltaan ja ulkonäöltään.