22.2.2011

Paikka auringossaVaikka ikää onkin Sunalle tullut vuosi lisää, paikka auringossa kuuluu edelleen Fuchille, ainakin toistaiseksi. Synttärionnittelut myös veli Qamarille. On kyllä vaikea uskoa, että tämäkin riiviö täyttää jo vuoden, mutta niin se aika vain kuluu.

Synttärijuhlat eivät olleet mitenkään kummoiset johtuen kaikesta hälinästä jonka remontti aiheuttaa. Lihakin oli kortilla, ja tytöt joutuivat syömään epämääräistä kieli-possu -sekoitusta. Korvauksena tästä Suna saa viikonloppuna jotain erityishyvää sekä kenties jotain jännää eläinkaupasta... :)

Eilinen ei ollut mitenkään erityisen kiva päivä Sunalle: ei ruokaa 12 tuntiin, ja sen jälkeen vietiin jonnekin, jossa tökittiin neuloilla, vuodatettiin verta ja hangattiin hammasharjalla. Sunalta otettiin siis verta FeLV- ja FIV -testeihin ja veriryhmän määritykseen. Yllätyimme positiivisesti tytön käytöksestä, se ei käynyt riehumaan vaan oli melko rauhallinen koko toimenpiteen ajan. Hammasharjaa puolestaan käytettiin sieninäytteen ottamiseen. Nyt vain jännittämään testituloksia...

Sunan sulhoksi on varmistunut ihana Kamyne Skye, josta on lisäinfoa täällä. Herralla on aivan upea pitkä turkki ja puuhkahäntä, sekä meidän mielestämme kivasti sijoittuneet korvat. Mainitsinko jo, että se on pitkäkarva? :) Astutus on ajankohtainen Kirkkonummen näyttelyn jälkeen jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Katsotaan nyt, kuinka tässä käy...  

Yukin tiineys ei ole vielä täysin varmaa, joskin epäilemme kovasti että jotain siellä mahassa on kasvamassa... Ruokahalu on tytöllä kasvanut kaksin-kolminkertaiseksi, painoa tullut lisää ja masu tuntuu silitettäessä kiinteältä. Lisäksi Yuki liikkuu, jos mahdollista, vielä varovaisemmin kuin ennen ja makoilee tietyn nojatuolin selkänojalla. Nisiä en ole päässyt pariin päivään tarkastamaan, mutta yritän hoitaa sen asian huomenna. Ultraamisen kanssa olemme olleet vähän kahden vaiheilla, kun sitä ei oikein tiedä, millaiset muistot Yukille jäi viime eläinlääkärikäynnistä... Luultavasti päädymme ultraamaan tytön siitä huolimatta.

Näin meillä. Sunan tulokset tulevat toivon mukaan tällä viikolla, niistä sitten lisää myöhemmin.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea Suna synttärinä! Itse en muuten ole rutiininomaisesti ultrannut omia tyttöjäni - Yukin tiineys kuulostaa varsin varmalta ilmankin ;-)

luolaleijona kirjoitti...

Sunalle myöhästyneet onnittelut! Kivaa että sielläkin on pentusuunnitelmat edenneet, mielenkiinnolla seuraan mitä ihanaa Suna ja Skye saavat aikaan!

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Suna kiittää onnitteluista :)