22.4.2013

Kevään voitto

 photo Danslebalcony165_zps407c7558.jpg
 photo Danslebalcony173_zpsbbc8a11a.jpg
 photo Danslebalcony204_zps7d5519eb.jpg

Viimeinkin on kevät saanut yliotteen talvesta - lumet ovat sulaneet, aurinko paistaa toden teolla ja järven jäällä vielä käveleviä pilkkijöitä seuraa lähes henkeä pidätellen, niin ohuelta näyttää jo jää. Kissatkin nauttivat lämpenevästä ilmasta; rappusten ikkunan valoläikässä on aina mahdoton tungos, ja pennutkin pääsivät viime viikonlopun aikaan ulkoilemaan yläparvekkeelle kunnolla, sen verran lämmintä ulkona oli. Valjastelemassakin viihtyvät nyt kaikki, siitä lisää tuonnempana.

Laumassamme tapahtui taas viime viikonloppuna merkittävä muutos, kun suklaapentumme Divine Comedy muutti uuteen kotiinsa Etelä-Suomeen. Poika oli lähdön aikaan oikein rauhallinen, meni itse kuljetuskoppaan haistelemaan tulevan kaverinsa tuoksuja eikä liiemmin marmattanut - ainakaan täältä lähdettäessä.. Divine Comedy ristittiin Ludoksi Labyrinth -elokuvan kiltin jättiläisen mukaan, ja pojan elämä on alkanut varsin mallikkaasti uudessa kodissa; kissakaveriin on luotu rohkeasti kontaktia, eikä pieni lapsikaan suklaata pelota.  Kaikkea hyvää Ludolle uuteen kotiinsa, jäämme kaikki tätä salatabbya kaipaamaan, Paradise-veli ehkä eniten.

 photo Danslebalcony203_zpsab1f7e1c.jpg
 photo Danslebalcony117_zps8861043f.jpg
 photo Danslebalcony060_zpsd57d3b01.jpg
 photo Danslebalcony047_zpsc476b0e7.jpg

Vapaana E-pentueesta on edelleen kanelitäplikäs urospentu, Paradise Lost. Wilburiksikin kutsuttu entinen Vinski on hypersuperaktiivinen viipottaja, käheä-ääninen marmattaja ja helposti lämpeävä, erittäin sosiaalinen syliotus. Paradise myydään lemmikkikotiin sen häntämutkan vuoksi, ja äärimmäisen energisen luonteensa vuoksi emme suosittele sitä ainoaksi kissaksi. Lisää tietoa kanelitäplikkäästä saa sähköpostitse tai soittamalla, kuvia löytyy täältä blogista sekä facebookista. Poikaan olette tietysti tervetullut myös tutustumaan, kunhan asiasta sovitaan etukäteen.

 photo vinkuli041_zps4d38d859.jpg
 photo vinkuli017_zps344734df.jpg
 photo vinkuli004_zps5795d344.jpg
 photo vinkuli058_zps5a40d6b9.jpg

E-pentujen kanssa emme ehtineet kokeilla valjaiden käyttöä, sillä lumet sulivat toden teolla vasta viime viikon aikana ja ulkona oli usein tuulista ja koleaa. Sunnuntaina oli kuitenkin vaihteeksi aurinkoinen päivä, joten päätimme viedä Ludon lähdöstä harmistuneen Wilburin ajatukset muualle kokeilemalla viedä pojan ulos yhdessä emon kanssa. Valjaina olivat tietysti ne ihanan pinkit minivaljaat, joiden pukeminen pojalle oli vaikeaa, sillä vauhtivekara olisi niin mielellään syönyt ne. Ulos päästyämme Wilburin huomio kiinnittyi onneksi muihin asioihin, ja valjaat saivat olla rauhassa. Näin lyhyesti sanottuna Wilburi oli ulkoilureissullaan todella rohkea ja utelias, ja olisi varmaan viihtynyt heinää ja muurahaisia jahtaamassa vielä kauemminkin.

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihanat ulkoilukuvat ja onpa reipas ja rohkea ulkoilija, ei ole meillä sujunut aina ihan noin ihanasti :D

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Ei meilläkään ole kaikki näin helposti valjasteluun ihastuneet, mutta olemme huomanneet tämän "raa'an" valjaat päälle ja ulos -tekniikan toimivan parhaiten useimpien kanssa. Uudessa ympäristössä kun on niin paljon haisteltavaa ja kuunneltavaa, ettei valjaiden päälläoloa ehdi edes huomaamaan ;)