6.6.2012

Karhut vois syödä niitä siilejä

Tällä viikolla viimein moneen otteeseen luvattua videomateriaalia sekä C että D -pentueista. Erittäin aktiivista sakkia, kaikki seitsemän, kuten videoilta varmaan tulee esille...



Sarjakuvasankarit ovat kasvaneet varmaan tahtiin, tytöt ovat molemmat päälle 760 grammaa ja Miska jo yli 800. Norskit ovat kylläkin siitä jänniä otuksia, että vaikuttavat kokoonsa nähden kumman kevyiltä hahtuvapalloilta pörröisine turkkeineen ja pehmeine varpaineen - ainakin verrattuina itämaisiin, jotka ovatkin sitten täyttä lihasta. Kolmikko on oppinut syömään kaikkea, mitä lautaselle laitetaan (ja vähän muutakin...), myös hiekkalaatikkohommat osataan. Reviirinä näillä on jo koko asunto Tupsun ylitettyä viikonloppuna viimeisimmän aitauksen. Rekisterikirjatkin on jo laitettu tilaukseen, kuten myös lääkäriaika parin viikon päähän rokotuksia ja pentutarkastuksia varten. Hui, nämähän ovat jo kohta kahdeksanviikkoisia!



Timangit ovat myös lähteneet oikein kunnolla liikkeelle, ensimmäisiä juoksuaskeleita otetaan ja painin alkeita harjoitellaan, tulipa pieni Cora ensimmäisenä pennuista oma-aloitteisesti syliin. Suna se jaksaa edelleen kantaa pentujaan, nyt suosituin määränpää on meidän harmiksemme sänky, jonka reunalla pienet pikisilmät uhkaavan rohkeasti kurkistelevat alas lattialle... Onneksi saavat tutustua ympäristöönsä välillä myös lattiatasolla.

Varaustilanne antennihännillä on sama kuin viime viikollakin, eli ainakin yksi pojista etsii vielä omaa kotia ja Cora on myös mahdollisesti saatavilla omaksi sijoitussopimuksella, jos neitiin ei mitään ilmaannu ja jos siitä pystymme luopumaan. Painot tällä viikolla: Cora 400 grammaa, Sancy 482, Orlov 430 ja B-H 421. Hyvin on siis ruoka maistunut, pian pääsevät nämäkin maistelemaan kiinteitä :)

Hope-tytön tulos saapui eilen Evirasta, kuolinsyy oli kehittymätön sydän ja keuhkotulehdus. Taisi olla apumme ulottumattomissa tämä pieni...

Ei kommentteja: