6.9.2010

Näyttelykuulumisia Tampereelta

Tässä onkin ollut melkoisen pitkä päivitystauko sitten edellisen postauksen, mutta se johtuu ihan siitä, ettei tässä ole tapahtunut mitään ns. merkittävää. Mutta eiköhän tilanne tästä kohennu, kotisivut olisi tarkoitus laittaa kohta alulle, ja Yukille on jo alustavasti sovittu kolli. Mutta siitä lisää myöhemmin ;)

Olimme koko perheen voimin PIROKin näyttelyssä Tampereella, ja siellähän meni ihan mukavasti...
Kameramies oli paikalla vain sunnuntaina, kuvia on siis melko vähän.. Sunaa tuomaroivat siis lauantaina Pia Nyrup ja sunnuntaina Thea Friskovec. Molemmat pitivät hyvin paljon tytön väreistä ja sen kauniista tikkikuviosta. Myös päänmuotoa ja ruumiinrakennetta kehuttiin. Korvien pitäisi tosin sijaita alempana, ja silmät saisivat olla hieman vihreämmät. Mutta kaikkea ei voi saada, ja pääasia on että Suna käyttäytyi nätisti koko näyttelyn ajan (ja myös automatkalla). Olemme hyvin ylpeitä pikku tytöstä, vaikka paneeliin emme päässeetkään :)
Kuutosryhmässä oli taas kerran kilpailu kovaa, ja tällä kertaa Fuchilta jäi serti saamatta. Se oli molempina päivinä EX3. Fuchia tuomaroivat Charles Spijker-Schukin ja Henry Hornell. Kroppa ja turkinlaatu ovat tällä tytöllä kunnossa, mutta kun se profiili ei ole suora.. Hienosti oli tämäkin tyttö molempina päivinä, käytös on parantunut todella paljon viime vuodelta, jolloin tuomarille hieman kiroiltiin. :)
 
Yukin menestys jatkui tasaisena, se valmistui lauantaina International Championiksi ja sai sunnuntaina ensimmäisen sertinsä luokassa 5. Tuomareina olivat Anne Köhn ja Marjatta Koskenkangas. Yukin valtteja ovat molempien mielestä hyvä ruumiinrakenne ja luusto, mettisilme ja pää. Profiilissa ja hännässä voisi olla enemmän pituutta. Oli muuten ensimmäinen kerta vähään aikaan, kun paino oli kokoon nähden ok. Talviturkki tekee ihmeitä ;) Vp:n ja TP:n vei molempina päivinä FoxyPaw's Rosy Dawn, joka myös oli BIS molempina päivinä. Paljon onnea meidänkin puolesta :)

Näimme näyttelyssä monia tuttuja kasvattajia ja kissoja: Katinkurun ja Kissafarin kissoineen ja kasvatteineen sekä Skazki Polgaran, näin muutaman mainitaksemme. Oli kiva tavata taas pitkästä aikaa :) Seuraavaksi menemme joko ERY-SYDin tai TUROKin näyttelyyn, ellei jotain mullistavaa tapahdu. Siinä olikin kai kaikki tältä erää...

-Tiina ja Marleena